Sült paprikás-kapribogyós csülökragu

Ez a recept saját kombináció ismét. Sok a fagyasztóban a sült paprika, amit még ősszel sütöttünk le, és mivel mindannyian imádjuk az ízét, ezúttal csülökkel kombináltam. Szerintem mennyei párosítás.

Sült paprikás-kapribogyós csülökragu

Hozzávalók: 1 darab füstölt sertéscsülök (kicsontozott), 1 fej hagyma, 3-4 cikk fokhagyma, kevés olaj, 4-5 darab sült kápia paprika, 1 evőkanál kapribogyó, 1,5 dl tejföl, 1 evőkanál liszt, só, őrölt bors.

Elkészítése: A csülköt sós vízbe előfőzzük, majd leszűrjük és kockára vágjuk. A két féle hagymát felaprítjuk, és kevés zsiradékon üvegesre dinszteljük. Ezután hozzáadjuk a húst, és a kicsumázott (előzestesen lesütött, meghámozott), darabokra vágott paprikát valamint a kapribogyót. Sózzuk és borsozzuk, kevés vizet öntünk alá. Amikor összerotyogtott, tejföles-lisztes habarással besűrítjük. Tarhonyával vagy párlt rizzsel fogyasztjuk.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s