Fekete ribizlis gyümölcskenyérke

Érik a fekete ribizli. A szörpkészítés mellett megfér egy kis sütemény is.

Fekete ribizlis gyümölcskenyérke

Hozzávalók: 3 tojás, 17 dkg puha vaj, 15 dkg eritrit, 15 dkg rizsliszt, 5 dkg kókuszliszt, 1 teáskanál sütőpor, 2-3 marék fekete ribizli

Elkészítése: A tojássárgákat az eritrittel habosra keverjük, hozzáadjuk a puha vajat és lekeverjük . A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojássárgás masszába óvatosan belekavarjuk a kemény tojáshabot, és végül a sütőporos liszteket. Kivajazott kalácsformába öntjük, megszórjuk fekete ribizlivel, és előmelegített sütőben, 180 fokon, kb. 30-35 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s