Medvehagymás- sajtos sertéstekercs

Medvehagymás hetünk volt, mindenbe is medvehagyma került :), de nem unom, nagyon szeretem.

Medvehagymás- sajtos sertéstekercs

Hozzávalók: 50 dkg sertéskaraj, ízlésünknek megfelelő bármilyen keményebb sajt, medvehagyma levelek, só, őrölt bors.

Elkészítése: A húst megmossuk, felszeleteljük, majd kiklopfoljuk. Sózzuk és borsozzuk, majd mindegyikre teszünk 3-4 levél medvehagymát, és egy szelet sajtot. Feltekerjük, alufóliába csomagoljuk és 180 fokos sütőben kb. 25-30 percig sütjük. Krumplipürével és fokhagymaszósszal tálaljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s