Csicseriborsós-juhtúrós omlett

Igazi proteindús reggeli, tojás-csicseriborsó kombinációban.

Csicseriborsós-juhtúrós omlett

Hozzávalók: 10 dkg csicseriborsó, 5 dkg juhtúró, 6 tojás, kevés olaj, só, őrölt bors, 1 marék petrezselyemzöld.

Elkészítése:  A csicseriborsót előző nap beáztatjuk fél órára, majd sós vízben puhára főzzük. Reggel a tojást habosra verjük, a lecsöpögtetett csicserit belekavarjuk, majd sózzuk és megborsozzuk. A petrezselyemzöldet apróra vágjuk, és szintén belekavarjuk. Kevés olajat felhevítünk, majd beleöntjük a felvert tojást, majd fedő alatt addig sütjük, amíg a teteje már majdnem kemény. Megszórjuk juhtúróval, és amikor megolvadt tálaljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s