Sült édesburgonyakorongok sósan

3791k

 

Tegnap ígértem, hogy hozok egy sós változatot is az édesburgonya korongból. Előételnek is való, de reggelire vagy vacsorára is kiváló lehet.

Sült édesburgonyakorongok sósan

Hozzávalók: 2 darab édesburgonya, 40 dkg natúr vagy zöldfűszeres túrókrém fokhagymapor, kockára vágott császárszalonna, zöldhagyma, só, frissen őrölt bors.

Elkészítése: Az édesburgonyát alaposan megmossuk, majd felszeleteljük és egy tepsire sorakoztatjuk. Megszórjuk sóval és őrölt borssal. A túrót az apróra vágott hagymával összekeverjük, fűszerezzük fokhagymával, sóval és borssal, majd mindegyik szeletre teszünk egy kiskanállal. A tetejére kockára vágott bacont teszünk. Előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük, tálaláskor megszórjuk még egyszer zöldhagymával.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s