Magos – petrezselymes sajtgolyók

2229kep

Finom sajtos falatkák hidegtálra. Régi recept, de nagyon praktikus.

Magos – petrezselymes sajtgolyók

Hozzávalók: 10 dkg reszelt edami sajt, 10 dkg reszelt füstölt sajt, 10 dkg krémsajt, 2 evőkanál apróra vágott metélőhagyma, pirított lenmag, mandula lapok, napraforgómag és apróra vágott petrezselyemzöld, 1 cikk zúzott fokhagyma, bors, 1 teáskanál mustár.

Elkészítése: A sajtokat a mustárral, a snidlinggel, a fokhagymával és egy kevés borssal ízesítve összekeverjük és 15 percet állni hagyjuk. Ezután a masszából golyókat formázunk és mindegyiket beleforgatjuk valamilyen pirított magban vagy aprított petrezselyemzöldbe.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s