Darált húsos tökös ragu

2859k

 

Gyors ebéd a hirtele besűrűsödő napokra.

Darált húsos tökös ragu

Hozzávalók: 2 darab kistök, 50 dkg darált hús, 1 fej hagyma, 3 cikk fokhagyma, 1 doboz hámozott paradicsom, ízlés szerint fűszerek: őrölt koriander, őrölt római kömény, kevés őrölt chili paprika, őrölt fűszerpaprika, só, bors.

Elkészítése: A hagymákat apróra vágjuk és kevés olajban megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, fűszerezzük és lepirítjuk, ezután hozzáadjuk a hámozott darabokra vágott paradicsomot, és a kockára vágott tököt. Fedő alatt puhára főzzük. Párolt rizzsel fogyasztjuk.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s