Uborkás dinnyeleves – az üdítő ínyencség

2810k

Hello szeptember! Érkezik egy formabontó gyümölcs-zöldség kombináció levesben, a bevállalósok számára :).

Uborkás dinnyeleves – az üdítő ínyencség

Hozzávalók: 1 közepes méretű sárgadinnye, egy fél kígyóuborka, 3-5 evőkanál görög joghurt, mentalevél, őrölt szerecsendió, őrölt szegfűszeg,  pici só, 1 evőkannál nyírfacukor.

Elkészítése: A dinnye húsát pár golyóbis kivételével az uborkával együtt összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a joghurtot a mentaleveleket és fűszereket, majd ismét turmixoljuk, hogy krémszerű legyen. Lefödve hűtőben 2 órát állni hagyjuk, majd hidegen tálaljuk. Díszítés gyanánt csepegtethetünk joghurtot a tetejére vagy tehetünk rá gyümölcsöt és zöldséget aprítva.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s