Lecsós csirkecomb főzőtökkel

2286kep

Nyári ebéd sok zöldséggel, a csirkepaprikás mintájára.

Lecsós csirkecomb főzőtökkel

Hozzávalók: 50 dkg csirkecomb, 2 darab tök, 2 nagy fej hagyma, 4 cikk fokhagyma, 1 zöld paprika, 2 paradicsom, 1 evőkanál fűszerpaprika, só, bors, kevés olaj.

Elkészítése: A hagymát apróra vágjuk, és az olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a darabokra vágott paprikát és paradicsomot, együtt fonnyasztjuk. Ezután hozzáadjuk a fűszerpaprikát és kevés vízzel felöntjük. Ezután belekerül a fokhagyma zúzva, majd a megmosott hús.  Sózzuk és borsozzuk, majd fedő alatt pároljuk. Ha szükséges öntünk alá vizet. Amikor a hús majdnem kész, hozzáadjuk a kockára vágott tököt és készre főzzük. 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s