Vegán kolbász zabkorpából

2278k

Megfelelő ízesítéssel egész jó kis harapnivaló lesz belőle.

Vegán kolbász zabkorpából

Hozzávalók: 10 dkg zabkorpa, 3 dl víz, ízlés szerint füstölt paprika őrlemény,  őrölt bors, fokhagymapor, cayenne bors, csombor, só, 4 csepp citromlé, a forgatáshoz zsemlemorzsa (elhagyható). 

Elkészítése:  A zabkorpát a fűszerekkel elkeverjük, majd a vízzel együtt sűrűre főzzük és hűlni hagyjuk. Amikor kihűlt enyhén lágy masszát kaphatunk, amihez még tehetünk korpát ha úgy érezzük, hogy túl lágy, de így maradhat. Vizes kézzel kis kolbászokat hempergetünk belőle és zsemlemorzsába forgatva grillserpenyőbe megsütjük. Egy finom mártogatós mindenképpen illik hozzá.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s