Diós spárgakrém

2125k

Szezonzáró spárgareceptemet szívesen ajánlom azok számára akik szeretik a különleges kennivalókat. Nagyon finom ez a kombináció.

Diós spárgakrém

Hozzávalók: 50 dkg zsenge zöldspárga, 1 dl tejföl, fokhagymapor ízlés szerint, 1 citrom, 5 dkg vaj, 1 teáskanál mustár, só, fehér bors, 1 marék dióbél.

Elkészítése:  A spárgát megpucoljuk, majd sós-fokhagymás vízben rövid ideig pároljuk (max 10 perc). Leöntjük a vizet róla, majd turmixpohárba rakjuk, hozzáadjuk a tejfölt, a vajat, a mustárt, az apróra tört dióbelet és ízlés szerint a fűszereket. Turmixszoljuk, majd végül citromlével ízesítjük.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s