Medvehagymás-aszalt paradicsomos lazac

1436k

Gyorsan elkészülő ebéd, mégis ünnepi. Nagyon szeretem a lazacot 🙂

Medvehagymás-aszalt paradicsomos lazac

Hozzávalók: 60 dkg lazacfilé, 1 marék aszalt paradicsom, 2 kötés medvehagyma, 1 citrom, 10 dkg vaj, 5 dkg parmezán sajt, só,  őrölt fehér bors.

Elkészítése: A medvehagymát megmossuk és apróra vágjuk, a paradicsomot szintén apróra vágjuk. A vajat megolvasztjuk és a medvehagymát és a paradicsomot is hozzákeverjük. A filéket sózzuk és borsozzuk, mad mindegyiket vastagon lekenjük a medvehagymás keverékkel és egy hőálló tálba sorakoztatjuk. Közéjük vágjuk a citromszeleteket, és megszórjuk parmezán sajttal enyhén. Előmelegített sütőbe rakjuk, kb. 25 percre. 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s