Avokádós tonhalkrém

1315k

Finom, egyszerű és egészséges.

Avokádós tonhalkrém

Hozzávalók: 1 darab puha, érett avokádó, 1 olajos tonhalkonzerv, só, fehér bors, 1 citrom, 50 g vegyes mag (szezám, len, napraforgó, tökmag), 1 szál zöldhagyma, 1 marék petrezselyemzöld.

Elkészítése: Az avokádót meghámozzuk, a magját kivesszük. A konzervet kibontjuk összekeverjük az avokádóval, az apróra vágott hagymával, mad turmixszoljuk. Ízesítjük sóval, fehér borssal és citromlével. Végül hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet és a magkeveréket. Összekeverjük. Pirítóssal fogyasztjuk.

 

Avokádós tonhalkrém” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s