Mustáros-almás csirkemell

1007k

Ismét egy gyors alma-csirkemell páros, ezúttal rakott formában.

Mustáros-almás csirkemell

Hozzávalók: 50 dkg csirkemell, 4 evőkanál magos mustár, 1 evőkanál szójaszósz, 1 teáskanál chiliszósz, 3 alma, 15 dkg reszelt sajt (edami vagy cheddar), őrölt bors, kevés vaj.

Elkészítése:  A mustárt, a két féle szószt és az őrölt borsot összekeverjük. A csirkemelleket szeletekre vágjuk, majd a szószt ráöntjük a húsra és alaposan összekeverjük.  A csirkemelleket egy kivajazott hőálló tálba rakjuk. A megpucolt almát karikákra vágjuk és a húsra tesszük, majd megszórjuk reszelt sajttal. Alufóliával lefedjük és 180 fokon 40 percig sütjük. Levesszük róla az alufóliát és további 10 percig pirítjuk.  

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s