Diós-édesburgonyás fasírt

968k

Diót az ételbe, ez az én januári szlogenem. Nagyon sok jótékony hatása van a diónak, és helyben megterem. Úgy érzem nagyon háttérbe szorítjuk ennek ellenére. Ne csak süteményekbe használjuk, hanem ételekhez, levesekhez, salátákhoz is, aromája még ízletesebbé teszi ételeinket.

Diós-édesburgonyás fasírt

Hozzávalók: 3 darab közepes édesburgonya, 15 evőkanál darált dió, 1 marék petrezselyemzöld, 2 tojás, só, bors, zsemlemorzsa amennyit felvesz, kevés olaj a sütéshez.

Elkészítése: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk majd villával összetörjük. A többi hozzávalóval összedolgozzuk, majd kis pogácsákat formázunk belőle. Forró olajban kisütjük. Fokhagymás tejfölös szósszal fogyasztjuk.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s