Nem csak mutatós, hanem finom is, hidegtálon nagyon jól mutat.
Réteges egyben sült fasírt
Hozzávalók: 50 dkg darált hús, 1 fej hagyma, 2 cikk fokhagyma, 3 evőkanál zsemlemorzsa, 1 tojás, só, bors, petrezselyemzöld aprítva, 15 dkg császárszalonna, 10 dkg cheddar sajt szeletelve, 3-4 tojás a tetejére, petrezselyemzöld aprítva, kevés olaj.
Elkészítése: A két féle hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, majd a darált húshoz adjuk. Összekeverjük egy tojással, zsemlemorzsával és fűszerekkel. Egy kiolajazott kalácsformába nyomkodjuk, úgy hogy magasan pereme legyen a masszának és középen mélyedése. A mélyedésbe baconszeleteket rakunk, majd sajtszeleteket. Végül ráütjük a tojásokat és megszórjuk petrezselyemzölddel. Előmelegített 180 fokos sütőbe, alufóliával letakarva, addig sütjük amíg elkészül a hús.