Krumplis pogácsa maradék főtt krumpliból

148k

 

Sok maradék krumplim volt, így a belsejéből pogácsát készítettem. Nagyon gyorsan készül, melegen nagyon finom.

Krumplis pogácsa

maradék főtt krumpliból

Hozzávalók: 80 dkg főtt krumpli (maradék), 2 tojás, 20 dkg liszt (körülbelül, de ha nagyon ragadós, lehet tenni többet is), só, 1 tojás a lekenéshez, reszelt sajt a tetejére.

Elkészítése: A krumplit összetörjük, a tojásokkal, sóval és liszttel összegyúrjuk, kinyújtjuk, és kiszaggatjuk, majd lekenjük tojással, megszórjuk sajttal. Előmelegített 180 fokos sütőben, kb. 30 percig sütjük.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s