Vörösborban pácolt borjústeak

8865k

Ritkán ugyan, de szoktam vásárolni borjúcombot, ezúttal egy egyszerű vörösboros pácba raktam, majd kisütöttem.

Vörösborban pácolt borjústeak

Hozzávalók 3 személyre: 50 dkg borjúcomb szeletelve, 4 dl vörösbor, 1/2 dl szójaszósz, 2 evőkanál olívaolaj, 4-5 cikk fokhagyma zúzva, 2 evőkanál petrezselyemzöld, őrölt bors.

Elkészítése: A páchoz a bors összekeverjük a többi hozzávalóval és a hússzeleteket belenyomkodjuk. Egy napig lefödve pácoljuk benne a húst, így a rostok felengednek, ugyanakkor a vörösbornak köszönhetően zamatosan is lesznek. Másnap a húst grillsütőn készre sütjük.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s