Zellerropogós

9091k

Nagyon finom, kedvenc.

Zellerropogós

Hozzávalók: 1 közepes zellergumó, 15 dkg reszelt füstölt sajt, 2 tojás, kb 4 evőkanál zsemlemorzsa, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 evőkanál magos mustár, só, bors, olaj a sütéshez.
Elkészítése: A megtisztított zellert és a sajtot  egy tálba lereszeljük,  hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöld, a tojásokat, a zsemlemorzsát, és a mustárt. Ízesítjük sóval és borssal, majd  állni hagyjuk 10 percig. Kézzel golyónyi masszát veszünk a tenyerünkben és lepényeket formázunk belőle, majd forró olajban kisütjük.  A ropogóst fokhagymás tejföllel kínáljuk. 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s