Pácolt borjúsült fűszervajjal

8815k

Nagyon szeretem a fűszervajat, leginkább oregánó-bazsalikom kombinációban, ez is úgy készült, de természetesen tehetünk hozzá más zöld fűszert is, például kakukkfüvet. 

Pácolt borjúsült fűszervajjal

Hozzávalók 3 személyre: 60 dkg borjúcomb szeletelve, a páchoz: 3-4 evőkanál olívaolaj, só, őrölt bors, fokhagymapor, őrölt kömény, chilipehely; a fűszervajhoz: 10 dkg puha dkg vaj, só, 2-3 evőkanál petrezselyemzöld, 2-3 evőkanál friss oregánó, 1 marék friss bazsalikom, 2 evőkanál snidling.  Elkészítése: A húst az olívaolaj és a fűszerek keverékébe bepácoljuk, majd lefödve hűtőbe rakjuk néhány órára. Ezután elkészítjük a fűszervajat.  A zöldfűszereket apróra vágjuk. Összekeverjük alaposan a hozzávalókat a fűszervajhoz és dupla folpack fóliába csomagoljuk, majd formázunk belőle egy hengert, Fagyasztóba rakjuk 1-2 órára, utána már használhatjuk.  A húst grillen vagy grillserpenyőben megsütjük, és a fűszervajjal kínáljuk.  

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s