Tavaszi joghurtos burgonyasaláta

8433k

Kívánom a tavaszt, minden formájában :). Az itthoni főzés is ennek jegyében zajlott az utóbbi napokban :).

Tavaszi joghurtos burgonyasaláta

Hozzávalók 2 személyre: 4 közepes krumpli, 7-8 apró retek, egy maréknyi vékonyra szelt lila káposzta, 1 szál újhagyma, kis csokor petrezselyemzöld; az öntethez: 1,5 dl joghurt, fél citrom leve, 1 evőkanál olívaolaj, só, bors.

Elkészítése: A krumplit héjában sós vízben megfőzzük, majd meghámozzuk és kihűtjük. Kockára vágjuk. A többi zöldséget felaprítjuk. Összekeverjük az öntet hozzávalóit és beleforgatjuk a zöldséget.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s