Tonhalas töltött avokádó

8409k

Egészséges reggeli vagy előétel lehet. Nem csak mutatós, hanem finom is. 

Tonhalas töltött avokádó

Hozzávalók: 1 db érett avokádó, 1 tonhal konzerv (olajban), 5-6 apró paradicsom, 1 marék fekete olajbogyó, 2 szál angol zeller, petrezselyemzöld, citromlé, só, bors.

Elkészítése: Egy kanállal vegyük ki a félbe vágott avokádó közepét. A kivett részt villával nyomjuk szét és keverjük hozzá a tonhalat, a szeletekre vágott paradicsomot, az olajbogyó darabokat, és a zellert aprítva. Sózzuk, borsozzuk, citromlével és apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük.  Visszatöltjük a masszát az avokádó felekbe és tálaljuk.

Reklámok

Tonhalas töltött avokádó” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s