Zöldhagymás-kókusztejes-gyömbéres csirkecombok

8378k

 

Finom tavaszias főétel, ínyenceknek.

Zöldhagymás-kókusztejes-gyömbéres csirkecombok

Hozzávalók: 10 darab csirkecomb, 1 fej hagyma, 4 cikk fokhagyma, 1 evőkanál sűrített paradicsom, fűszerpaprika, só, bors, szárított bazsalikom ízlés szerint, 1 evőkanálnyi friss gyömbér reszelve, 1 marék petrezselyemzöld, 2 dl kókusztej, ízlés szerint citromlé, 1 evőkanál étkezési keményítő, 3-4 szár újhagyma, kevés olaj vagy kókuszzsír.

Elkészítése: A csirkecombokat sós vízben először megpároljuk. A hagymákat meghámozzuk, majd kevés olajban megdinszteljük, hozzáadjuk az előfőzött csirkecombokat, sózzuk, és borsozzuk, majd kicsit lepirítjuk, hozzáadjuk a bazsalikomot, a gyömbért, a sűrített paradicsomot, a fűszerpaprikát, majd végül a kókusztejet. Összeforraljuk, majd kevés étkezési keményítővel besűrítjük a mártást. Citromlével ízesítjük, tálaláskor megszórjuk petrezselyemzölddel és zöldhagyma karikákkal.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s