Zöldbab görögösen feta sajttal


8298kEz a köretet önmagában kenyérrel is fogyaszthatjuk, de sült húsok mellé is kiváló. 

Zöldbab görögösen feta sajttal

Hozzávalók: 50 dkg zöldbab, 1 doboz hámozott paradicsom konzerv, 1 fej hagyma, 3 cikk fokhagyma, kevés olívaolaj,  oregánó ízlés szerint, kakukkfű ízlés szerint, só ízlés szerint
bors ízlés szerint (őrölt), feta sajt ízlés szerint. 
Elkészítése: A megpucolt zöldbabot sós vízben roppanósra pároljuk. Egy másik edényben a hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk.  Kevés olívaolajon megpároljuk a hagymákat, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a fűszereket. Sózzuk és borsozzuk. Hozzáadjuk a zöldbabot és összefőzzük. Tálaláskor feta sajtot morzsolunk a tetejére. 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s