Tejfölös lila hagyma saláta

8315k

Ez a saláta is sült húsok mellé kiváló választás lehet, főként őszi – téli időszakban. 

Tejfölös lila hagyma saláta

Hozzávalók: 3-4 fej lila hagyma, 1 sárgarépa, 1,5 dl tejföl, 1 kávéskanál tárkonyecet, 1 mokkáskanál cukor, pici őrölt fehér bors, só.
Elkészítése: A hagymát felszeleteljük, a répát meghámozzuk és lereszeljük, összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, kevés cukorral megszórjuk, majd a tárkonyecettel ízesítjük. Végül ráöntjük a tejfölt. Fél órát állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s