Zöldhagymás-sajtos kuglóf

7939k2

Nagyon finom előétel lehet, de akár vacsorára is készíthető.

Zöldhagymás-sajtos kuglóf

Hozzávalók: 20 dkg sós, vajas keksz, 12 dkg vaj, 20 dkg cheddar sajt, 4 szár zöldhagyma, 2 tojás, vaj a forma kikenéséhez.

Elkészítése: A sütőt előmelegítjük 180 fokra, majd a kuglófformát kivajazzuk. A kekszet darabokra törjük egy tálba, hozzáadjuk a reszelt sajtot, az apróra vágott hagymát és a tojásokat. Összekeverjük kézzel. A vajat felolvasztjuk és langyosan a kekszes masszához adjuk, úgy hogy mindenhová kerüljön vajjal. Kézzel óvatosan összekeverjük. A formába öntjük és kb. 25 perc alatt készre sütjük.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s