Kelkáposztás sertéstekercs

7839k

A káposztafélék közül a kelkáposzta az első számú kedvencem, jellegzetes íze van. Húsba tekerve is nagyon finom tud lenni.

Kelkáposztás sertéstekercs

Hozzávalók: 50 dkg sertéscomb, kelkáposzta levelek, só, bors, mustár, a panírozáshoz: liszt-tojás-zsemlemorzsa; olaj a sütéshez.

Elkészítése: A káposztaleveleket alaposan megmossuk, leszárítjuk, majd megsózzuk. Kicsit állni hagyjuk, hogy puhuljon a levél, majd a sós levet letörüljük. A húst szép szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk. Mustárral lekenjük mindegyiket és ráhelyezünk egy kelkáposzta levelet. Feltekerjük és fogvájóval összecsípjük. Liszt-tojás-zsemlemorzsába forgatjuk és bő forró olajban kisütjük.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s