Lazacburger

8016k

 

Nálunk nagy sikert aratott ez a finom szendvics.

Lazacburger

Hozzávalók: 40 dkg lazacfilé, 2 szál zöldhagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 evőkanál citromlé, 1 tojás, 1 kifli vagy zsemle, kevés tej, só, bors, pici olaj; további hozzávalók: cheddar sajt, lila hagyma, paradicsom, fejes saláta, majonéz, mustár, zsemle.

Elkészítése: A halpogácsákhoz a lazacot késes aprítóba tesszük, durvára aprítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott zöldhagymát, a zúzott fokhagymát, a citromlevet, a tojást, és a tejbe áztatott és kicsavart zsemlét. Sózzuk és borsozzuk, és néhány fordulattal összekeverjük. A masszából féltenyérnyi pogácsákat formázunk, és icipici olajon, grill serpenyőben mindkét oldalukon 2-3 perc alatt megsütjük.  Ezután ízlésünk szerint összeállítjuk a burgert, a többi hozzávaló felhasználásával.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s