Finn lazacleves

7657k

Nagyon finom leves, akár szilveszterre is elkészíthető.

Finn lazacleves

Hozzávalók: 1 fej hagyma, 50 dkg krumpli, 5 dkg vaj, 25 dkg lazacfilé, 2 dl tejszín, só, bors, citrom, 1 csokor kapor.

Elkészítése: A vajon üvegesre dinszteljük az apróra vágott. A krumpli meghámozzuk és kockára vágjuk.  Amikor a hagyma üveges hozzáadjuk a felaprított krumplit, majd felöntjük vízzel, sózzuk és borsozzuk. Kb. 20 percig főzzük, majd hozzáadjuk a kockára vágott lazacot és apróra vágott kaprot. A lazaccal együtt kb. 5 percig főzzük, majd tejszínnel dúsítjuk, és citromlével savanyítjuk.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s