Szarvasgombás pácolt fürjtojás

7619k

Előételnek az ünnepre kiváló ínyencség.

Szarvasgombás pácolt fürjtojás

Hozzávalók: 15 fürjtojás, 2 evőkanál borecet, 1 teáskanál olajban eltett szarvasgomba, ízlés szerint szárított vargánya, 1 kávéskanál cukor, 1 kávéskanál őrölt füstölt paprika, 2 babérlevél, só, szemes bors. Elkészítése: A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük, hideg vízben kihűtjük, megtisztítjuk. A páchoz a hozzávalókat egy tálban összekeverjük, beleforgatjuk a tojásokat, majd egy tiszta befőttesüvegbe rakjuk. 1 – 2 napig a hűtőszekrényben érleljük.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s