Kárpáti borzaska lila burgonyával

7280k
Egyik kedvencünk a kárpáti borzaska, amit ezúttal lila burgonyával készítettem. 
Lila burgonyát innen vásárolhattok: 
Kárpáti borzaska lila burgonyával

Hozzávalók: 50 dkg sertéskaraj, 50 dkg reszelt lila burgonya, 2 tojás, liszt, 5-6 cikk fokhagyma, só, bors, 2 dl tejföl, reszelt sajt.

Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk. A burgonyát meghámozzuk, nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, ezután kissé kinyomkodjuk és tojással, 2 evőkanál liszttel összedolgozzuk, sózzuk, borsozzuk. Adhatunk hozzá egy-két cikk fokhagymát is reszelve. A hússzeleteket lisztbe, majd a burgonyamasszába forgatjuk, és bő olajban kisütjük, majd papírtörlőre szedjük. Tálaláskor fokhagymás tejföllel megkenjük, és reszelt sajttal meghintjük.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s