Spenótos-laskagombás spagetti

7034k

Gyors ebéd zsúfolt napokra, húsmentesen.

Spenótos-laskagombás spagetti

Hozzávalók: 50 dkg laskagomba, 25 dkg friss spenót, 4 cikk fokhagyma, 1 fej hagyma, só, bors, 25 dkg spagetti, kevés olaj, 2 dl tejszín, parmezán sajt a tetejére.

Elkészítése: A gombát megmossuk, és csíkokra vágjuk. A hagymákat megpucoljuk és kevés olajban megdinszteljük, hozzáadjuk a gombát és a megmosott, darabokra tépkedett spenótot. Összepároljuk, időközben sózzuk és borsozzuk. Végül tejszínnel felöntjük és összefőzzük. A spagettit sós vízben kifőzzük, összekeverjük a gombás-spenótos masszával. Tálaláskor parmezán sajttal jól megszórjuk.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s