Gombás búbos hús  

6717k

Laktató húsos ebéd, húskedvelőknek :). 

Gombás búbos hús  

Hozzávalók 4 személyre: 4 szelet karaj, 25 dkg gomba, 10 dkg császárszalonna, 1 fej hagyma, 2 cikk fokhagyma, 15 dkg sajt, só, fehér bors, 5 dkg vaj, 2 evőkanál liszt, 4 tojás.

Elkészítése: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, és serpenyőben, kevés vajon elősütjük, majd a maradék zsiradékkal együtt egy tepsibe tesszük. A hagymát apróra, a gombát szeletekre, a bacont apró kockákra vágjuk. A bacont lepirítjuk, rádobjuk az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát, és megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, amíg a levét elfövi. Az elősütött karajszeletekre halmozzuk a pirított gombát. Betakarjuk sajt szeletekkel. Az egészet grillsütőben vagy előmelegített sütőben megsütjük. Amíg sül tükörtojást sütünk, majd a hús mellé tálaljuk.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s