Padlizsán parmezános- szezámmagos bundában

6401K

Egyszerű és nagyszerű nassolnivaló, vacsorára vagy délutáni nassolnivalónak is kitűnő. 

Padlizsán parmezános- szezámmagos bundában

Hozzávalók 4 személyre: 2 kisebb padlizsán, só, bors; a panírozáshoz: liszt – 3 tojás és 2 dl tejföl – zabpehely morzsa, parmezán sajt, szezámmag egyenlő arányban; olaj a sütéshez.

Elkészítése: A padlizsánokat alaposan megmossuk, karikára vágjuk és lesózzuk. Amikor levet engedett megtörölgetjük és megborsozzuk. A tojásokat a tejföllel alaposan elkeverjük. A szezámmagot a sajtot és zabpehely morzsát elkeverjük. A padlizsánszeleteket bepanírozzuk: liszt- tojásos massza- parmezános bundába. Forró olajban kisütjük. Fokhagymás-mustáros tejföllel fogyasztjuk.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s