Ribizlis zabpalacsinta

6034k

Laktató és finom nyári reggeli.

Ribizlis zabpalacsinta

Hozzávalók: 20 dkg zabkorpa, 10 dkg teljes kiőrlésű liszt, 1,5 dl tej, kevés ásványvíz, 2 tojás, csipet só, 2 evőkanál barna cukor, 1 teáskanál vanília aroma, 2-3 marék ribizli, repceolaj a sütéshez, juharszirup.

Elkészítése: A korpát a liszttel és a cukorral összevegyítjük, összekeverjük a tojásokkal a tejjel, a vízzel és a vaníliával. Hozzáadjuk a csipet sót, majd végül a ribizlit. Kisebb palacsintasütőben, kevés olajat öntve alá, palacsintákat sütünk ki. Juharsziruppal leöntjük.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s