Kolbászos-zöldséges tészta

5093k

Egyszerű egytálétel, házias ízvilágú és gyorsan elkészíthető.

Kolbászos-zöldséges tészta

Hozzávalók: 25 dkg tészta, 25 dkg  füstölt kolbász, 15 dkg feta sajt, 1 kistök, 1 piros paprika, 8 szem koktélparadicsom, 2 dl tejföl, 2 marék friss oregánó, só, kevés olaj.

Elkészítése: A kolbászt karikára vágjuk, és kevés olajban kisütjük, majd egy kistálba félrerakjuk. Közben a tésztát sós vízben kifőzzük. A tököt darabokra vágjuk, a paprikát csíkokra vágjuk, a koktélparadicsomokat félbe vágjuk, az oregánót apróra vágjuk. A kolbászsütésből visszamaradt olajban megpároljuk a zöldségeket, fűszerezzük oregánóval. A kolbászt visszarakjuk a zöldséges keverékhez, hozzáadjuk a kifőzött, leszűrt tésztát, és összekeverjük. Tálaláskor fetát morzsolunk rá, illetve tejföllel meglocsoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s