Céklás palacsinta mascarpone krémmel

5000k

Ismét palacsintát kínálok, ezúttal a céklának köszönhetően szép pirosas árnyalattal.

Céklás palacsinta mascarpone krémmel

Hozzávalók a palacsintához: 15 dkg liszt,  5 dkg céklapor, 3 tojás, 5 dl tej, 1 teáskanál só, 1 evőkanál cukor, ½ dl olaj; a töltelékhez: 20 dkg mascarpone sajtkrém, ízlés szerint vaníliás cukor, mandula aroma.

Elkészítése: A palacsintához valókat összekeverjük, kicsit pihentetjük, majd palacsintasütőben kisütjük a palacsintákat. A mascarponet kikavarjuk a porcukorral és az aromával.A palacsintákat megkenjük a krémmel és feltekerjük. Tálaláskor erdei gyümölcsöt szolgálunk mellé.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s