Zöldfűszeres-medvehagymás csirkevagdalt egyben sütve

4771k

Az évnek ebben az időszakában végre megjelennek a piacon a friss hagymafélék. Érdemes ételekben is felhasználni. Ez a vagdalt nem csak mutatós, hanem finom is. A húsvéti hidegtálon is jól mutat.

Zöldfűszeres-medvehagymás csirkevagdalt egyben sütve

Hozzávalók: 2 egész csirkemell, 1 kötés zöldhagyma, 1 kötés medvehagyma, 1 kötés kapor, 1 kötés petrezselyemzöld, 7 tojás, só, bors, kevés vaj.

Elkészítése: A húst sós vízben megpároljuk, majd kihűtjük és kockára vágjuk. A zöldfűszereket és a hagymákat megmossuk, majd apróra vágjuk. A tojásokat egy tálban felverjük, hozzákavarjuk a zöldfűszereket, a hagymákat és a csirkehúst, majd sózzuk és borsozzuk. Egy kalácssütő formát kivajazunk, a masszát beleegyengetjük, majd előmelegített 180 fokos sütőben kb. 45 percig sütjük.

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s