Lazac steak aszalt paradicsommal és kapribogyóval

Egyszerű és mégis különleges lazacrecept. Akár ünnepi fogás is lehet.

Lazac steak aszalt paradicsommal és kapribogyóval

Hozzávalók: 2 szelet lazac steak, só, bors, fokhagyma granulátum, 4 darab olívaolajba eltett aszalt paradicsom, kevés feta sajt, 1 marék kapribogyó, 5 dkg vaj.

Elkészítése:  A lazacot megmossuk, sózzuk, borsozzuk, majd megszórjuk fokhagymaporral. A vajat felhevítjük, megsütjük benne a halszeleteket. A paradicsomot apróra vágjuk,  rászórjuk a halszeletekre,a sajtot elmorzsoljuk és azt is rászórjuk, végül kapribogyóval is megszórjuk.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s