Karalábé fasírt

Igazi tavaszi böjtös fogás.  Én szeretem a karalábét minden formában.

Karalábé fasírt

Hozzávalók: két karalábé, két tojás, liszt, zsemlemorzsa, 1 cikk fokhagyma, fűszerek: só, bors, cayenne bors.

Elkészítése: A karalábékat meghámozzuk, lereszeljük majd megsózzuk és 5-10 percet állni hagyjuk, hogy  levet eresszen. Ezután kinyomkodjuk, hozzáadjuk a tojásokat és hozzákeverünk annyi lisztet hogy formázható masszát kapjunk, majd fűszerezzük. Pogácsákat formázunk belőle, zsemlemorzsába forgatjuk, sütőlapra helyezzük majd előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s