Ropogós krumplimuffin kecskesajttal

Ez a recept úgy született, hogy tulajdonképpen rösztimuffint akartam készíteni, de a tojást kifelejtettem a receptből. Ennek ellenére egy nagyon finom, ízletes ropogós muffin lett a végeredmény. Percek alatt elfogyott, ebből végtelen sokat meg lehet enni. Szerintem előételnek is kitűnő, akár hidegtálra.

Ropogós krumplimuffin kecskesajttal

Hozzávalók. 60 dkg krumpli, só, reszelt sajt (ezúttal kecskesajt), főtt tojás (vagy bármi amit mi szeretnénk), petrezselyemzöld, olaj.

Elkészítése: A krumplit meghámozzuk, majd lereszeljük, sózzuk, és állni hagyjuk addig amíg levet enged. Ezután kifacsarjuk a levétől és a kiolajozott muffintepsibe nyomogatjuk a masszát. A tepsit alaposan ki kell olajazni. Ezután néhány darabka főtt tojást teszünk mindegyikbe, reszelt sajtot és apróra vágott petrezselyemzöldet hintünk rá. Előmelegített 200 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s