Spenótos omlett

Ismét egy egyszerű, ámde mégis nagyon finom receptet hoztam. Hétvégi reggelikre ideális választás, főként, hogy hamarosan itt a spenót-szezon ( Karola gyűjteményből).

Spenótos omlett

Hozzávalók:  15 dkg spenót, 2 tojás, 1 evőkanál tej, 1 evőkanál vaj, reszelt sajt, só.

Elkészítése:  A spenótot leforrázzuk, majd apróra vágjuk, összekeverjük a tojások sárgájával, a tejjel és ízlés szerint sóval. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, óvatosan belekavarjuk a spenótos keverékbe, majd forró olajba kisütjük. Reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s