Szarvasgombás vaj

 

Kaptam egy kisméretű szarvasgombát, amit vajjal összekevertem. Már több alkalommal készítettem ilyen vajat, de fotó nem készült róla. Nagyon finom pirítósra kenve, de kifőtt tésztára is olvaszthatjuk, illetve sült húsok tetejére is rakhatunk belőle.

 

Szarvasgombás vaj

Hozzávalók: 20 dkg vaj, egy kisebb méretű szarvasgomba.

Elkészítése: A szobahőmérsékletű jó minőségű vajat összekeverjük reszelt szarvasgombával. Egy-két napig a hűtőben érleljük.Formázhatunk belőle hengert is, mélyhűtőben is tárolható.

Reklámok

Szarvasgombás vaj” bejegyzéshez 4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s