Még mindig fürjtojás :-)

Igen, még mindig fürjtojás, mert hát úgy-e egy csomagban 24 darab van. Farsangi bálra készülünk, arra készült egy kis adag majonézes fürjtojássaláta. Gyorsabban elkészül, mint amennyi időt felvesz a recept beírás-blogolás (habár a recept sem hosszú) 🙂

Majonézes fürjtojássaláta gyöngyhagymával


Hozzávalók: 8-10 darab fürjtojás, 1 tojás sárga, olaj, mustár, só, kevés citromlé, ecetes gyöngyhagyma, pár csepp Piros Arany.
Elkészítése: A tojásokat keményre főzzük és meghámozzuk. A tojás sárgából az olajjal, mustárral friss majonézt keverünk, sóval és citromlével ízesítjük, majd tejföllel hígítjuk. A majonézbe belerakjuk a fürjtojásokat és a gyöngyhagymát, majd Piros Arannyal díszítjük.
Reklámok

Még mindig fürjtojás :-)” bejegyzéshez 11 hozzászólás

  1. Micsoda jo otlet! Ugyes vagy!Mar tovabb is kattant az agyam, milyen lenne zsidotojasnak a furjtojas? Csakis jo! Hiaba egeszegesebb mint a tyuktojas, a lanyom "fel" tole, mert olyan pici! 😀

    Kedvelés

  2. most nincs időm a napokban, így bár ma láttam, mégsem vettem fürjtojást.amúgy nagy fantáziátlanságra vall, hogy míg nem olvastam, nem jöttem rá mi lehet az ami? azaz a gyöngyhagyma.

    Kedvelés

  3. Micsoda jól harmonizálnak! Nagyon ügyes az összeállítás. Régen mi is nagyon sok fürjtojást használtunk/- ettünk, de mostanában mégcsak nem is láttam, pedig százszor egészségesebb, mint a tyúktojás. (s ennek még a fiúk is nagyon örülnek) :))))))((utána meg a lányok)) — bocsi,ez jött ki belőlem, ha már itt a fürjtojás révén a szexnél tartunk :))))

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s